• 29.04.2024 19:39

ФЕСТИВАЛЬ ПАТРІОТИЧНОЇ ПІСНІ

Відadmin

Лют 5, 2024

«Мелодії нескорених сердець»💛💙💛

Події в країні вносять корективи не лише у життя людей, а і в творчість. У всі часи пісня була потужною зброєю у боротьбі з ворогом. Тож сьогодні народжуються нові патріотичні пісні, які одразу набувають особливої популярності не тільки в Україні, а й в усьому світі. Саме сучасна патріотична пісня стала основою тематики на шкільному фестивалі.

Організація свята пісні відбулася завдяки активній підготовці учнів та педагогів. Весь процес підготовки був наповнений ентузіазмом та творчістю. Кожен класний колектив представив широкий спектр сучасних патріотичних пісень та танців. Із щемом у серці та щирою вдячністю глядачі вітали пісенний виступ нашого учителя Романа Миколайовича Банюка, який, пройшовши справжнє пекло війни, повернувся додому з неймовірним добром у серці та вірою у перемогу. Завершальним акордом свята та вірою у краще майбутнє став виступ шкільного ансамблю «Оксамитки» з піснею «Так буде не завжди».

Зі сцени лунали сучасні пісні, які у часи війни стали найяскравішою сторінкою духовного багатства України. Кожен виступ був наповнений надією, незламним оптимізмом і глибокою любов’ю до рідної землі, прагненням до перемоги.

Дякуємо усім учасникам за творчість, любов до України та нашої пісні.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *