• 09.05.2024 17:17

Тиждень початкових класів

Відadmin

Лис 4, 2023

Сьогодні 13.11.2023 року у нашій школі розпочався Тиждень початкових класів. У цьому році тема тижня – “Досліджуємо навколишній світ”. Понеділок проходив під девізом “Способи пізнання”. Наші початківці дізналися та повторили способи пізнання навколишнього світу, виготвили колажі та брали участь у цікавих “ритмічних пригодах”. Далі буде ще цікавіше. Слідкуйте)))

Вівторок – день захоплень.

У кожної людини є своє улюблене заняття. Не можна весь час працювати, навчатися або робити корисну справу. Іноді необхідно відпочити і зайнятися чимось таким, що тобі подобається. Тому другий день тижня початкових класів присвячений темі «Світ захоплень». Протягом дня здобувачі освіти розгадували загадки, ребуси, конструювали з ЛЕГО, танцювали. Підсумком дня став майстерклас «Творимо дива своїми руками». Діти власноруч виготовляли іграшки – антистреси, їжачка, язикату жабку та займалися ниткотерапією.

Середа – день дослідів та винаходів.

Наші дітки продовжують подорожувати Тижнем початкових класів. Сьогодні вони мали можливість досліджувати та експериментувати, адже у кожній дитині змалечку горить жага до пізнання нового, прагнення до відкриттів. Нестримні фантастичні ідеї, які часом виникають у дитячих голівках, можуть загнати у глухий кут багатьох дорослих. Наші «чомучки» ознайомилися з незвичайними винаходами людства, виготовляли власноруч повітряний транспорт. Найцікавіше було в «Лабораторії розумників та дослідників», де вихованці разом зі своїми наставниками проводили різні досліди.

Четвер -“Мандрівка у Світ Безпеки”

Четвертий день Тижня початкових класів пройшов під девізом “Моя безпека”. Усі початківці із задоволенням здійснили сьогодні МАНДРІВКУ У СВІТ БЕЗПЕКИ. Діти відвідали пожежну частину та “клас безпеки” у місті Гайсин. А ще вихованці збагатилися новими знаннями у краєзнавчому музеї.

День п’ятий- «Я – МАНДРІВНИК».

На завершення тижня початкової школи діти віртуально подорожували Україною. У ході мандрівки здобувачі освіти змогли висловити власні думки, про те, якою для них є Україна. Кожен дізнався багато цікавого про нашу рідну Батьківщину. На великій перерві діти змогли показати свої вокальні та танцювальні здібності. На завершення вся малеча взяла участь у квесті «Моя Україна».

Наші майстерні педагоги прагнуть зробити рідну школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допомагають їм у цьому наші талановиті вихованці та їх батьки.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *