• 16.07.2024 05:42

УРОКИ СТІЙКОСТІ

Відadmin

Тра 27, 2024

#тияк

24.05.2024 р. практичний психолог – Марина Гевельчук, соціальний педагог – Оксана Бебешко завершили проведення уроків стійкості з використання коміксів для підлітків «Ден і Рора проти корпорації «С» серед здобувачів освіти 7-10 класів.

Комікс створений Координаційним центром з психічного здоров’я КМУ у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» – ініціативи першої леді Олени Зеленської – за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який втілює організація Пакт.

Сьогодні учні нашої школи долучились до проведення Всеукраїнського уроку з ментального здоров’я для учнів 7-11 класів, який провели практичний психолог – Марина Гевельчук та соціальний педагог –Оксана Бебешко. Цей урок, ініційований першою леді України Оленою Зеленською, розроблений у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, медіасервісом “MEGOGO Освіта” за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *