• 29.04.2024 19:51

ТИЖДЕНЬ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ

Відadmin

Лют 20, 2024

Тиждень трудового навчання в нашій школі – це час, коли ми відзначаємо та вшановуємо значення праці, формуємо практичні навички наших учнів. Цьогоріч він проходить під гаслом «Тільки в праці життя і краса людини». Сьогодні було проведено майстер-клас «Зачіска за 5 хвилин», де кожен учасник мав можливість вивчити швидкі та ефективні способи створення зачіски за короткий час. А також діти взяли участь у квесті «Юні ерудити» і мали змогу проявити свої знання з трудового навчання та загальну ерудицію. Учасники виконували цікаві завдання, розв’язували загадки та головоломки, демонструючи свою кмітливість та ерудицію. Обидва заходи були неймовірно цікавими та корисними для наших учнів. Ми віримо, що такі заходи сприятимуть розвитку їхніх талантів та навичок, а також допоможуть створити веселу та дружню атмосферу в школі.

Другий день тижня трудового навчання запам’ятався учням проведенням майстер-класу “Пошиття берета” (учитель Ткаченко Л.В.) та дегустацією зимових сортів яблук (учитель Пилипчук В.М.). Тож цей день наші вихованці провели і смачно, і корисно.

Майбутні учасники «МастерШефу».🍽🍽

Третій день тижня трудового навчання пройшов смачно та корисно, адже сьогодні учні дев’ятого та десятих класів разом з вчителем трудового навчання Оксаною ГУЦАЛЕНКО взяли участь у майстер-класі «Приготування фруктового салату». Разом вони не лише готувати корисну страву, а й навчалися спілкуватися та працювати в команді.

У рамках проходження Тижня трудового навчання наші вихованці мали змогу відвідати ЗАТ «ВЕСЕЛКА» у місті Немирів. Діти з захопленням спостерігали за кожним етапом виробництва та вчилися цінувати роботу та талант працівників фабрики, а також дізналися багато цікавого про технології швейного виробництва, принципи створення високоякісних продуктів та трудові навички, які потрібні для успішної роботи в цій галузі.

Наступним пунктом екскурсійної поїздки став Немирівський комбінат хлібопродуктів. Учні поринули у світ ароматів та смаків, спостерігаючи, як виготовляються найсмачніші хлібобулочні вироби та з великим захопленням вивчали процес виробництва від підготовки тіста до випічки і оформлення. Найбільше їм сподобалося самим виготовляти та пекти смачні булочки, якими потім всі смакували.

Дякуємо адміністрації ЗАТ «ВЕСЕЛКА» та адміністрації Немирівського комбінату хлібопродуктів за теплий прийом та цікаві екскурсії! Це був захоплюючий день, який запам’ятається нашим вихованцям на довго.

На уроках столярної справи учні 9 класу під керівництвом вчителя Романа БАНЮКА виготовили підсвічник, який буде передано для проведення сеансів аромотерапії з нашими вихованцями.

Учні 5 класу під керівництвом вчительки трудового навчання Тетяни ВОЙТЕНКО взяли участь у майстер-класі з виготовлення оберегів! Наші маленькі майстри виявили талант та креативність, створюючи чарівні вироби для наших воїнів Збройних Сил України. Ми впевнені, що ці маленькі творіння принесуть радість та надію нашим воїнам, які зараз знаходяться на передовій, та нагадають їм про те, що ми завжди їх підтримуємо та віримо у їхню перемогу.

Підсумок Тижня трудового навчання у нашій школі

Увага, увага, увага! Тиждень Трудового навчання успішно завершено, і це були дні, наповнені неймовірним навчальним та практичним досвідом для наших учнів!

Протягом цього тижня наші вихованці мали можливість випробувати себе у різних видах праці. Вони створювали вражаючі проєкти, виготовляли корисні предмети та розвивали свої творчі здібності.

Наші майстри не лише навчалися новим навичкам, але й долучилися до цікавих майстер-класів та тренінгів, де вони дізналися багато цікавого про світ професій та підприємництва. Підсумковим заходом був «Калейдоскоп вмінь і знань», де діти вміло проявили свої творчі здібності.

Маємо надію, що наші учні будуть використовувати отримані знання та навички в майбутньому і це буде початком їх захоплюючої подорожі до успішного майбутнього!

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *