• 19.05.2024 17:51

Засідання методичних об”єднань

Відadmin

Лис 1, 2023

«Якщо буде світло в душі, буде краса в людини.

Якщо є краса в людини, буде гармонія в домі.

Якщо є гармонія в домі, буде порядок в нації.

Якщо є порядок в нації, буде мир у світі»

Під таким гаслом 31 жовтня 2023 року проведено засідання методичного об’єднання класних керівників та вихователів 5- 10 класів на тему: «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді у сучасному освітньому просторі України». Під час роботи методоб’єднання використовувались такі форми роботи: педагогічний діалог, творча лабораторія та естафета педагогічних ідей «Навчаючи інших – навчаюся сам». Педагоги обмінювались досвідом роботи з використання дидактичних ігор та вправ, інтерактивних вправ, а саме: learningapps.org.

!

Отримуємо нові знання та ділимося досвідом

У період війни, яку російська федерація розв’язала і веде проти України, виникає нагальна необхідність переосмислення зробленого і здійснення системних заходів, спрямованих на посилення національно-патріотичного виховання дітей та молоді – формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей.

Тому 30 жовтня було проведено методоб’єднання вчителів та вихователів початкових класів на тему «Національно-патріотичне виховання молодших школярів та формування в них громадянської позиції». Педагоги обмінювались цікавими формами та методами роботи, дидактичними матеріалами та новинками літератури з даної теми. Було наголошено на необхідності залучення молодших школярів та їх сімей до акцій «Зігрій солдата», “Сітку плетемо – життя герою збережемо”, «Ворогам – кришка» та інших. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять випускників школи, які віддали своє життя, захищаючи Україну.

Від admin

Пов’язаний запис

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *