• 27.07.2024 22:30

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Відadmin

Лип 27, 2024

28.07.2024 року  Михайло  ГУЦАЛЕНКО, директор  комунального закладу «Ситковецька спеціальна школа» Вінницької обласної Ради, святкує свій день народження.

У народі кажуть, що щастя людини не має виміру. Проте щасливцями долі вважають тих, хто зумів побачити й розкрити свій талант, несучи людям добро й не вимагаючи нічого натомість. Саме таким і є наш директор. Він дивовижно працьовита людина, сильна духом, міцна знаннями. Він твердо крокує по життю, не відступає від своїх цілей. Кожний його день сповнений енергії, насичений працею. Він досягає високої результативності. Його учні обожнюють і люблять, колеги поважають, прислухаються, беруть за приклад.

 Шановний наш, Михайле Дмитровичу! Учнівський та трудовий колектив школи щиро вітає Вас з Днем народження! Здоров’я Вам міцного на многії літа, родинного тепла і затишку! Бажаємо зберігати творчий ритм, отримувати задоволення від життя. Хай доля й надалі буде щедрою й прихильною до Вас. Нехай оберігає Всевишній від усяких негараздів і тривог, а наступні роки повняться радістю, бажанням і надалі засівати освітянську ниву добірним зерном розумного слова. Результативних  Вам звершень!

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *